Blog

O nama

Avalon Partners je specijalizovan isporuku tehničkih rešenja kojima se smanjuje nivo gubitaka u elektro-energetskoj mreži i obezbeđuje stabilan nivo kvaliteta napona, sa softverskim alatima za praćenje i konstantno unapređenje nivoa postignute energetske efikasnosti.

Avalon nudi sveobuhvatni portfelj postrojenja i usluga kojima se rešava širok spektar problema sa kvalitetom napona i gubicima u elektroenergetskom sistemu. Uspešno rešavamo širok spektar standardnih i nestandardnih problema, a pogotovo tamo gde je za rešavanje problema potrebna primena specifičnog i stručnog akademskog znanja, veliko praktično iskustvo, poznavanje uskostručnih metoda i softverskih alata u elektroenergetici. Ukoliko vam se čini da imate specifičan problem, koji nije moguće rešiti uobičajenim proizvodima i pristupom, Avalon Partners je idealno rešenje.

Uspešno rešavamo probleme koji prevazilaze okvire uobičajenih poslova kao što su kompenzacija reaktivne snage, filtriranje viših harmonika, merenje potrošnje energije,…; i suvereno vladamo kontrolom tokova reaktivnih snaga ekstremne dinamike i sadržaja viših harmonika, propadima napona, smanjenjem gubitaka aktivne energije, merenjem perturbacija napona i najfinijih poremećaja u naponu i struji, kao i upravljanjem položajem rezonantnih tačaka u sistemu.

KO JE AVALON PARTNERS?!

Avalon Partners je vodeća domaća firma za rešavanja kompleksnih problema u oblasti industrijske elektro-energetike na svim naponskim nivoima.

Naš stručni tim je visoko obrazovan, veoma iskusan, sposoban i spreman da se upusti u rešavanje i najkompleksnijih problema u elektro-energetskoj praksi. Članovi našeg tima su neki od najpoznatijih i najperspektivnijih domaćih stručnjaka u oblasti elektroenergetike, čije su reference prevazišle granice regiona. Zahvaljujući izuzetnom stručnom znanju, ogromnom radnom iskustvu i tehničkoj opremljenosti, u mogućnosti smo da pronađemo tehnička rešenja koja su idealno prilagođena vašim konkretnim potrebama, sa optimalnim troškovima investicije i eksploatacije.  Mi smo uporni radoholičari koji imaju dovoljno znanja, odlučnosti i hrabrosti da se upuste u rešavanje najkompleksnijih problema u industrijskoj elektro-energetici. Tehnička rešenja koja isporučujemo su inovativna, moderna, u svetskom vrhu po performansama, pouzdana i dugotrajna. Ne pravimo kompromise sa kvalitetom opreme ili kvalitetom tehničkih rešenja. Naš cilj je da vaše račune za električnu energiju smanjimo, poboljšamo kvalitet napona u vašem objektu, da se ta investicija isplati u najkraćem mogućem roku, a da naša oprema nastavi da generiše profit još mnogo i mnogo godina!

Na tržištu smo prisutni od 1996. godine i izveli smo preko 800 projekata iz oblasti elektroenergetske efikasnosti i kvaliteta napona. Avalon Partners se brzo širi i grana poslove u sve zemlje regiona. Neki od najkompleksnijih i najzahtevnijih projekata u regionu su naših ruku delo, i mi smo ponosni zbog toga. Kroz ove aktivnosti naši komitenti su do sada uštedeli više od 25.000.000 eur, po čemu smo jedinstveni u regionu. Zbog ovih ušteda, u šali našu referenc listu nazvamo klub milionera. Pozivamo Vas da se i vi pridružite ovom klubu.