Kvalitet električne energije

Avalon Partners je jedinstvena kompanija po svom pristupu rešavanju problema sa kvalitetom električne energije u industrijskim, distributivnim i prenosnim mrežama. Svo naše znanje i sva naša tehnika biće u službi pronalaska uzroka i optimalnog tehničkog rešenja vašeg problema.
Mi smo sa naponom na TI – a VI?

Posledice lošeg kvaliteta električne energije mogu biti značajne: propadi napona, prekidi u radu osetljive opreme, neobjašnjiva reagovanja zaštitne opreme, poremećaji u kvalitetu proizvoda, kvarovi opreme, utiskivanje poremećaja u distributivnu mrežu, povećani gubici i troškovi električne energije… Ako ste prepoznali neki od ovih simptoma, javite nam se da ih rešimo.

Odgovorni investitori kod priključenja novih postrojenja na distributivnu ili prenosnu mrežu vrše proračun uticaja postrojenja na kvalitet električne energije u mreži.  Samo na taj način može se garantovati stabilan rad i nesmetana eksploatacija postrojenja sa maksimalnim iskorišćenjem.

Kvalitet električne energije (ili kvalitet napona u užem smislu) je oblast elektroenergetike koja se u ovom trenutku najbrže razvija, zbog velikog uticaja na stabilnost, pouzdanost i gubitke. Rešavanje ovakvih problema zahteva iskustvo, znanje i tehničku opremljenost. Sve ove faktore objedinili smo u inženjerskom timu Avalon Partnersa i već 20 godina uspešno rešavamo i najteže probleme, o čemu najbolje govore naše reference.