Kvalitet električne energije

Avalon Partners je jedinstvena kompanija po svom pristupu rešavanju problema sa kvalitetom električne energije u industrijskim, distributivnim i prenosnim mrežama. Svo naše znanje i sva naša tehnika biće u službi pronalaska uzroka i optimalnog tehničkog rešenja vašeg problema.
Mi smo sa naponom na TI – a VI?

Kvalitet električne energije (ili kvalitet napona u užem smislu) je oblast elektroenergetike koja se u ovom trenutku najbrže razvija, zbog velikog uticaja na stabilnost, pouzdanost i gubitke. Kvalitet napona obuhvata merenje, analizu i upravljanje pojavama koje utiču da talasni oblik napona (i struje) odstupa od idealne sinusoide nominalne amplitude i frekvencije.

Kada se u sistemu pojave poremećaji napona i struja uzrok je retko kada očigledan i uvek se radi o istovremenom uticaju većeg broja činilaca. Stoga i rešavanje takvih problema zahteva iskustvo, znanje i tehničku opremljenost. Sve ove faktore objedinili smo u inženjerskom timu Avalon Partnersa i već 20 godina uspešno rešavamo i najteže probleme, o čemu najbolje govore naše reference.