sa naponom na ti

kompenzacija reaktivne snage

Read More

uštede aktivne energije

Read More

energy management systems

Read More

kvalitet napona

Read More

Avalon Partners

O Nama

Mi smo kompanija sa prostora koja je čovečanstvu dala Nikolu Teslu, Milevu Ajnšatajn, Mihajla Pupina i druge “Prometeje savremenog doba”. Genetski talenat za inovativnost već 25 godina potvrđujemo u više od 800 projekata iz oblasti elektroenergetske efikasnosti. Smeli u pristupu, posvećeni u radu i srdačni u komunikaciji, mi smo drugačije rešenje za vaše probleme. Mi smo – sa naponom na ti – što je našim bivšim poslovnim partnerima, a sadašnjim prijateljima donelo ušetedu od 25.000.000 evra.

Avalon Partners

VIZIJA

Globalni predvodnik u oblasti inovativnih tehničkih rešenja koji i budućim naraštajima obezbeđuje sigurnu energetsku efikasnost, uz zagarantovano očuvanje prirodnih resursa.

Avalon Partners

MISIJA

Isporučilac najinovativnih i pouzdanih tehničkih rešenja i proizvoda za unapređenje elektro-energetske efikasnosti i kvaliteta napona industrijskih korisnika na niskom i srednjem naponu, koji svojim klijentima obezbeđuje uvećanje stepena iskorišćenja energenata i opreme, brz povraćaj investicija i uvećanje profita.

Avalon Partners

VREDNOSTI

SMELOST

Zarad svojih klijenta imali smo hrabrosti da preuzimamo rizike rešavanja i nazahtevnijih problema. Prilazeći svakom problemu pojedinačno, izlazeći iz tipskih „šablona”, svaki naš klijent dobija jedinstveno, samo za njega moguće rešenje. Posle 25 godina iskustva i smelog pristupa, prepoznati smo kao „specijalne jedinice” za koje je svaki problem postao samo novi rešivi izazov.

POSVEĆENOST

Fokusirani smo na sam uzrok problema i dok ne dobijemo namenski osmišljeno i najbolje moguće rešenje za naše klijente - mi ne odustajemo. Takva posvećenost optimalnim pristupom nas je preporučila u više od 800 projekata donoseći uštede našim klijentima više od 25 miliona evra.

SRDAČNOST

U naš posao unosimo um, ali i srce i dušu. Neposrednošću u komunikaciji i na taj način izlazimo iz zadatih predrasuda u našoj oblasti u kojoj ljudi počinju da liče na mašine na kojima rade. Mi verujemo da su mašine u službi čovečanstva, a ne obrnuto. Dokazali smo srdačnošću da naši bivši poslovni partneri su postali naši današnji i budući prijatelji.

Avalon Partners

Sposobnosti

STRUČNOST

Stručna ekpertiza pružanja kvalitetne usluge, bez naknadnih reklamacija, uz dodatnu vrednost uštede vremena i novca klijenata je ono što nas preporučuje već više od dve decenije rada.

inovativnost

Inovativnim rešenjima u analizi (precizno dijagnostikovanje problema) i primeni (implementacija optimalnog i maksimalno prilagođenog tehničkog rešenja) izdvojilo nas je na tržištu kao kreativne lidere koji postavljaju nove standarde.

Brzina

Brzina reagovanja na poziv, izlazak na teren, merenje, analizu i pronalaženje i primenu najboljeg tehničkog rešenja je naš zalog za brz povraćaj investicija i uvećanje profita naših klijenta .