Blog

Rešavanje problema

26.04.2018.

Svaki problem, ma koliko velik bio, ima svoje rešenje.

Zahvaljujući ogromnom iskustvu, stučnom znanju, posvećenosti naših inženjera i izuzetnoj tehničkoj opremljenosti, mi se problemima obraćamo sa TI. Imamo privilegiju da možemo uočiti i razumeti uzroke nekih od najsloženijih pojava u modernoj elektroenergetici.

Iskoristite to.

Link: Studija slučaja hibridna kompenzacija elektrolučne peći

Link: Studija slučaja stabilizacija propada napona na površinskom kopu

Link: Studija slučaja injekcija poremećaja linije za pelet

Link: Studija slučaja linije za zavarivanje armaturne žice

Avalon Partners je jedinstvena kompanija po svom pristupu rešavanju problema sa kvalitetom napona u industrijskim, distributivnim i prenosnim mrežama. Zahvaljujući ogromnom iskustvu, stučnom znanju naših inženjera i izuzetnoj tehničkoj opremljenosti imamo privilegiju da možemo uočiti i razumeti uzroke nekih od najsloženijih pojava u modernoj elektroenergetici. Na to treba dodati i našu strast za rešavanjem problema, posvećenost procesu stalnog učenja i usavršavanja i opsednutnost najmodernijim hardverom i softverom u ovoj oblasti. Stoga je naše obećanje jednostavno: svo naše znanje i sva naša tehnika biće u službi pronalaska uzroka i optimalnog tehničkog rešenja vašeg problema.

U našoj praksi uspešno smo rešavali širok spektar nestandardnih problema: upravljanje tokovima reaktivnih snaga ekstremne dinamike i amplitude, kontrola injekcije poremećaja u distributivnu i prenosnu mrežu, stabilizacija propada i varijacija napona usled prelaznih režima velike snage, eliminacija rezonantnih pojava, upravljanje položajem rezonantne tačke i mnogi drugi.

Naša je praksa da izvršimo precizna i detaljna merenja u svim relevantnim tačkama, analiziramo ponašanje mreže i potrošača i izolujemo uzroke problema. Zatim se razmatra više relevantnih tehničkih rešenja i vrši izbor optimalnog po što većem broju parametara. Sva rešenja se testiraju na preciznim softverskim modelima konkretne mreže i potrošača, čime se maksimiziraju pouzdanost i uspešnost rešenja. Na kraju predložena tehnička rešenja i implementiramo, te dajemo garanciju na performanse i dugotrajnost.

Ukoliko imate nestandardan problem koji je još uvek nerešen ili je ponuđeno rešenje nezadovoljavajuće, mi smo voljni da zasučemo rukave. Možete nas pozvati odmah.