Energetska Efikasnost

Postoje različiti pristupi elektro-energetskoj efikasnosti. Svi se uglavnom vezuju za termin “smanjenje gubitka…”. Samo mi svojim dve decenije dugim iskustvom vam uz to nudimo i termin “povećanje dobitka” koji će vam doneti još veću efikasnost sa brzim povraćajem investicija.

Jedinstvena smo firma koja nudi zaokružen skup usluga kojim se istovremeno smanjuju gubici i povećava efikasnost proizvodnje, a zatim i obezbeđuje praćenje i održavanje postignutog. Naš pristup elektro-energetskoj efikasnosti podrazumeva i efikasnost konverzije električne energije i poboljšanje kvaliteta napona napajanja.

Pored smanjenja gubitaka električne energije, unapređujemo kvalitet napona u električnoj mreži čime povećavamo iskorišćenje postojećih resursa i generišemo značajno povećanje profita našim komitentima. Celina posla se završava kada na kraju instaliramo sistem za precizno praćenje potrošnje energenata, koji zahvaljujući najmodernijim softverskim i hardverskim rešenjima, omogućava jednostavno praćenje svih efekata racionalizacije i održavanje novog nivoa efikasnosti.