Blog

Kompenzacija reaktivne snage na srednjem naponu

Naša snaga jesu znanje, iskustvo, posvećenost i opremljenost.

Veliki broj zadovoljnih klijenata jesu naše najbolje reference. Avalon Partners preko 20 godina proizvodi rešenja za kompenzaciju reaktivne snage i filtriranje viših harmonika na srednjem naponu. Sistemi koje proizvodimo sastavljeni su od komponenti najvišeg kvaliteta, namenski dizajniranih prema našim specifikacijama, proizvedenih u renomiranim fabrikama na teritoriji Evropske Unije u striktno kontrolisanim uslovima sa maksimalnom pažnjom i posvećenosti.

Capacitor bank kondenzatorske baterije

Zahvaljujući znanju, iskustvu i inventivnosti naših inženjera, jedna smo od retkih kompanija koje mogu ponuditi sveobuhvatna rešenja na srednjem naponu: od kompenzacije reaktivne snage i filtera viših harmonika, pa do STATCOM-a, SVC-a i hibridnih rešenja.

kompenzacija reaktivne snage

Naša prednost je što smo tehnički opremljeni i stručno sposobni da profesionalno izmerimo i analiziramo elektromagnetske uslove u mreži (tranzijenti, prelazne pojave, poremećaji, viši harmonici,…) na koju se novo postrojenje priključuje, a zatim da dizajniramo optimalno rešenje i softverski simuliramo stanje u mreži posle ugradnje rešenja. Zbog toga „znamo šta radimo“ i sva naša rešenja su potpuno prilagođena konkretnim uslovima, izuzetno dugotrajna i sa maksimalnim performansama: dramatično poboljšanje kvaliteta napona uz potpunu eliminaciju troškova za reaktivnu energiju!

Konktaktirajte nas i započnimo zajednički projekat i u vašoj fabrici!

kompenzacija reaktivne snagekompenzacija reaktivne snage

kompenzacija reaktivne snageCapacitor bank kondenzatorske baterije

kompenzacija reaktivne snage